::: HOME ::: GESCHIEDENIS ::: PROFIELEN ::: FOTO'S ::: FUNNY ::: LINKS ::: GASTENBOEK :::
WAT IS HET TOCH HEERLIJK OM EEN MAN TE ZIJN!

´k Ben een MAN en dat is geluk,
Ik doe niet hysterisch al heb ik het druk.
Ik verspil niet mijn leven met "wat moet ik aan",
En kan zonder depressie van de weegschaal afgaan.
Ik gooi dingen weg, heb geen spullen te veel,
En als er iets kapot is dan maak ik het heel.
Parkeren is makkelijk; gewoon in één keer,
En we doen wel hetzelfde, maar ík verdien meer!

Ik ben een MAN en denk logisch na,
Ik leef niet op lightdrank en drie blaadjes sla.
Als ik ergens loop, weet ik de weg terug,
Ik maak van een olifant in no-time een mug.
Als ik zeg dat ik klaar ben, dan kunnen we gaan!
En tijdens het plassen kan ik blijven staan!
´k Ben een MAN ja, dat doet me plezier,
Ik word niet dronken van twee glazen bier.
Ik weet wat "buitenspel" is, daarom geef ik een brul,
Want voetbal is passie en de scheids is een lul.
Publiekelijk huilen dat doe ik dus nooit,
Hé, ik kan het vangen als iemand iets gooit.
En ik hoef niet te baren, dus geen centje pijn,

Is het niet geweldig om een MAN te zijn ?!
Buitensporig geweld op Sardinië

Criminelen beschadigen tent van Hét Feestgenootschap.

In de nacht van 18 op 19 juli is de normaal gesproken zeer rustige familiecamping Cala Pineta opgeschrikt door een golf van buitensporig geweld. Het op deze camping verblijvende Feestgenootschap werd het slachtoffer van, op hen gericht uitgevoerde, terreuracties. Hierbij vielen gelukkig geen gewonden. De materiële schade loopt echter in de tonnen. Aldus een woordvoerder van het genootschap heeft deze actie diepe psychische wonden achtergelaten: "Het was een bijzondere ervaring, in de traumatische zin van het woord". Het feestgenootschap beraadt zich nog op maatregelen van contra terroristische aard. Bij het te perse gaan van deze krant was de verantwoordelijkheid voor de actie nog niet opgeëist, maar vermoed wordt dat deze gezocht moet worden bij de rebelse CREW-beweging. Binnen deze militante afscheiding van AMFIBIE TREKS, een pacifistische organisatie (nautische zin van het woord) worden met name N. Ynke, P. Ien en M. Arieke als vermoedelijke daders genoemd.Vakanties op Sardinië erg in trek.

Deze zomer zijn vakanties naar Sardinië erg populair. Reisorganisaties verbazen zich over deze plotselinge ontwikkeling maar vermoeden dat het te maken heeft met het verblijf van Het Feestgenootschap op dit Italiaanse eiland. Hun aanwezigheid stuwt de Sardijnse economie momenteel tot ongekende hoogte. Helemaal nu vandaag bekend geworden is dat Het Feestgenootschap haar verblijf met enkele dagen heeft verlengd, wordt in de wandelgangen van de reisbranche gefluisterd dat Sardinië met stip binnen zal komen op de nummer één positie van meest populaire vakantiebestemmingen. De reisorganisaties zijn erg nieuwsgierig naar de vakantiebestemming van Het Feestgenootschap voor het komende vakantieseizoen. Maar hierover wil de woordvoerder van Het Feestgenootschap tegenover deze krant geen mededelingen doen.

 Waarschuwing firma Zeikleek N.V.

 

Tot onze grote spijt moeten wij u mededelen dat, ondanks nauwkeurige kwaliteitscontroles, een fabricagefout is geconstateerd in ons product zeilinstructeur van het type FRANK. Deze stoere gebruinde FRANK zeilinstructeurs hebben een chipfout waardoor zij ongenuanceerd spreken en denken. Verdere complicaties bestaan uit gebrek aan emotionele intelligentie en analytisch inzicht. Deze problemen uiten zich in het vernietigen van kledingstukken en andere banaliteiten. Rode Polo’s hebben een versterkend effect op deze complicaties. Kent u een dergelijke FRANK of iemand die in het bezit is van deze FRANK wilt u dan zo vriendelijk zijn om deze zo spoedig mogelijk op te sturen naar ons reïntegratiecentrum:

 

Reïntegratiecentrum Zeikleek

Frankensteinlaan 13

1257 AT Feestdorp

 Paparazzi online

 

Maxima geinteresseerd in lidmaatschap Feestgenootschap

 

HTML-soris op YETI.NL

 

Download hier de overgang van Joost naar Harry

 

Download hier de overgang van Wim-Lex naar Jay El 

 

niet klikken

 

login
23-05-2024
Niet ingelogd
quickchat MySQL connectie mislukt.